Μήνυμα Προέδρου - Νομικό Πρόσωπο Δήμου Δράμας

Νομικό Πρόσωπο
Δήμου Δράμας
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διοικητικό Συμβούλιο

Ως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και των απαιτήσεων που συνοδεύουν μία τέτοια θέση ευθύνης. Μία θέση που έχει να κάνει με ανθρώπους που διανύουν τα πρώτα χρόνια της ζωής τους (Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) αλλά και με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας (ΚΑΠΗ).
 
Σκοπός του Νομικού Προσώπου είναι η υποστήριξη και κοινωνική φροντίδα νηπιακής − παιδικής ηλικίας, για την καθημερινή φύλαξη, φροντίδα, ημερήσια διατροφή, διαπαιδαγώγηση και ψυχαγωγία βρεφών, νηπίων και παιδιών, η ολόπλευρη ανάπτυξη και η προπαρασκευή τους για τη φυσική μετάβαση από οικογενειακό στο σχολικό περιβάλλον. Καθώς ακόμη και τη λειτουργία των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) για την πρόληψη βιολογικών, ψυχολογικών και κοινωνικών προβλημάτων των ηλικιωμένων, ώστε να παραμείνουν αυτόνομα, ισότιμα και ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου.

Στόχος μου είναι να είμαι δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μας και να γίνω στο βαθμό που μου επιτρέπεται αρωγός της επίλυσης των προβλημάτων τους.


Με εκτίμηση

Δερματίδης Ανέστης

Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δήμου Δράμας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δράμας
Τηλέφωνο: 25210 24464
Fax: 25210 48134
Διοικητηρίου 11
1ος Όροφος
Δράμα - τ.κ. 66133
Νομικό Πρόσωπο Δήμου Δράμας
Επιστροφή στο περιεχόμενο